Jom shopping malam ni guna akaun Shopback, Cashback dah genap RM1000

 

Salam.

Lama tak tulis entri blog. Macam biasa, agak sibuk. Alhamdulillah, weekend ni tak kerja (oncall). Jadi ada masa untuk berehat dan setelkan kerja lain yang tertunggak.

Tapi, sempat juga aku shopping sana sini. Shopping online je la, malas nak ke mall. Zalora kan ada sales sempena 12.12 ni, jadi terjebak juga lah aku.

Banyak juga barang yang aku beli, 2 daripada nya adalah hadiah untuk exchange gift nanti.

Di Sabah ni, exchange gift sempena Christmas adalah benda yang biasa.

Sebelum shopping di Zalora or shopee, aku akan make sure aku buka apps Shopback dulu. Nak pastikan dapat cashback semula. Tak banyak pon takpe. Kumpul je dulu, lama lama banyak juga.

Dan akhirnyaa... dan sampai RM1000 cashback yang aku dapat dengan menggunakan apps Shopback ni. Kalau takde apps ni, tak dapat pun RM1000 ni. Alhamdulillah. Boleh guna untuk shopping lagi. hihi.








Banyak betul aku shopping minggu ni selepas beberapa minggu tak shopping haha.



Aku ada pernah share pasal Shopback sebelum ni di sini, boleh klik untuk baca ya.


https://www.travelogsyuhadasalleh.com/2021/02/khas-untuk-kaki-shopping-online-shopback.html

https://www.travelogsyuhadasalleh.com/2021/04/jom-daftar-akaun-shopback-kalau-nak.html


Jadi, kalau korang belum ada akaun Shopback ni, cepat-cepat lah daftar. FREE je nak daftar tu. Yang penting jangan lupa buka apps tu dulu sebelum shopping ya. 


Klik Shopback untuk daftar dan korang akan dapat RM5 juga.




Selamat bershopping!



Bye!

You Might Also Like

9 comments

  1. Wow dasat laaaa smp seribu cashback syu dpt dah... Kita slalu lupa nk guna apps ni haha tu yg mmg x dpt2 la pulangan ny blk hehe

    BalasPadam
  2. Beli-belah dapat pulangan.

    BalasPadam
  3. wow, banyak betul cashback terkumpul tu. Ini baru pembeli yang bijak. Tak rasa bersalah nak shopping banyak banyak :)

    BalasPadam
  4. wow, banyak betul cashback terkumpul tu. Ini baru pembeli yang bijak. Tak rasa bersalah nak shopping banyak banyak :)

    BalasPadam
  5. dulu2 selalu guna shpback. tp skrg x lagi sbb byk pembelian yg x direkodkan. sedih tau. huhuhu...

    BalasPadam
  6. Thanks for sharing. Takdelah sia-sia shopping online kalau dapat cashback

    BalasPadam
  7. Balas dendam shopping ke camne ni. Hihi..
    Untung shopping ada cashback. Berbaloi baloi!

    BalasPadam
  8. Balas dendam shopping ke camne ni. Hihi..
    Untung shopping ada cashback. Berbaloi baloi!

    BalasPadam