Minum Petang di Laksa Power, Langkawi


Salam.

Berbalik kepada trip aku di Langkawi 2 bulan lepas. Sedar tak sedar, dah 2 bulan blog aku tak ber'update'. Cepat betul kan masa berlalu.
Tinggal beberapa hari je lagi sebelum berakhirnya 2019 dan bermulanya tahun 2020.

Ok, tak mau cerita benda lain, kita fokus dekat tajuk entri kali ni.

Hasil google tempat makan best di Langkawi, kami membuat pilihan untuk minum petang di Laksa Power, Langkawi. Tempat ni berdekatan dengan Airport Langkawi dan di tepi pantai. 
Di situ juga, ada beberapa gerai makanan lain. Ada jual laksa juga, ada char kuey teow dan macam-macam lagi lah.



Minum Petang di Laksa Power, Langkawi







Antara menu yang ada di sini.




Aku order laksa dan cendol.
Laksa dia sedap, telur rebus sebiji.
Cendol tak best, rasanya dia guna santan kotak kot. Tak dapat aku habiskan. 



 My mom and sis.


 My family. Adik aku je tak join sekali. 




 Me and my father. Nampak gemuk aku dalam gambar ni. haha




sedapnya laksa ni. Nyums!


You Might Also Like

0 ulasan