Lunch di Restoran Pak Hj Ya Nasi Ayam


Salam.


Hari kedua kami di Langkawi. Baru siap naik cable car dan masuk ke 3D Art Museum.
Mulanya nak makan nasi campur dekat satu kedai ni, tapi tak ada rezeki sebab kedai tu tak buka.



Jadi plan B, kami decide untuk makan nasi ayam di Restoran Pak Hj Ya Nasi Ayam.


Ambil gambar dari tepi je.



kedai makan ni besar. macam 2-3 buah kedai gabung sekali.
Masa kami sampai ni, orang ramai lagi walaupun dah lepas lunch hour.
Tapi makanan sampai sekejap je.



Kami satu family order nasi ayam.
Not bad la nasi ayam dia.
Rasa lain daripada yang lain.


So, kalau korang datang Langkawi next time, tak tau nak lunch dekat mana. Boleh cuba makan di sini.






You Might Also Like

0 ulasan