Kali kedua minum Zus Coffee

 

Salam.


Ni kali kedua aku minum Zus Coffee. Biasanya, aku minum bila balik Penang la.

Kali kedua minggu lepas.

Aku cuba ice ZERO Latte (kurang kalori), tak sampai 100 kcal pon.


Rasa dia? OK la, memang tawar sikit la. Haha





 ice ZERO Latte






Dia guna soy milk, biasanya kan guna susu biasa.

aku order guna apps je masa ni. Untuk pick up. Kebetulan dapat 25% off, aku beli 2 cups, dalam RM16 pun.


berbaloi sangat..





Ni masa first time aku cuba Zus Coffee. Aku minum Ice Mocha kalau tak silap.


Sanggup ke Bayan Lepas nak cuba coffee ni. haha.

Tapi, sekarang dekat area rumah aku pon dah ada. Senang sikit, tak payah naik jambatan pergi Bayan Lepas.


Rasanya ada banyak cawangan Zus Coffee ni dekat seluruh Malaysia. 
Dekat Sabah je belum ada lagi.

Harap-harap dekat Sabah akan ada nanti.
Confirm aku akan beli selalu. haha.


Next time nak try Ice Chocolate dia pula.



Bye!



You Might Also Like

5 comments

  1. Menyihatkan pula guna susu soya.
    Saya belum sampai seru minum di sini. Satu hari agaknya.

    BalasPadam
  2. Sedapnya ngopi. Kopi dan puisi.

    BalasPadam
  3. Tak pernah rasa zus coffee lagi. Tapi kalau ice mocha gerenti sedap kan.

    BalasPadam
  4. besar cup dia tu. tak penah nampak lagi kat shah alam ni

    BalasPadam