Hadiah dari blogger Kak Amie

 

Salam.

Hari kedua CNY. Nasib baik cuti, hehe.

Hari ni baru sempat nak buat entri hadiah yang dapat daripada Kak Amie sempena penghargaan menjadi salah seorang yang meninggalkan komen di blog Kak Amie dan juga berjaya meneka daerah yang Kak Amie belum pernah pergi lagi di Sabah.

Blogger lain semua dah update, aku je yang belum update lagi.

Hadiah sampai time aku balik Penang haritu. Dah balik KK, busy dengan kerja pula.

2 hari ni la ada masa nak online update entri, blogwalking, binge watching drama. hehe



Ni lah hadiah yang aku dapat. Banyak kan?


-Kain batik 2 helai

- Buku Kembara Hikmah

-Keychain

-Brooch owl

-Coin purse bentuk ikan

-


Terima kasih sangat-sangat Kak Amie atas hadiah yang diberikan.


Semoga makin dilimpahkan rezeki dan diberikan kesihatan yang baik ya..




suka brooch owl ni, comel.


Buat korang yang suka baca entri pasal makanan dan travel di Sabah, boleh la ke blog Kak Amie.

Banyak entri menarik ada di sana.


AMIE'S LITTLE KITCHEN


Selamat membaca!





You Might Also Like

6 comments

  1. betul la comel brooch owl tu....!!

    BalasPadam
  2. Tahniah Syu. Banyak betul hadiah yang Kak Amie kiriman. Semoga bertambah tambah rezeki kak Amie. Aaaminn...
    Suka gak brooch owl tu. Comel!

    BalasPadam
  3. wah tahniah syu.. macam2 ada tu

    BalasPadam
  4. Alhamdulillah, kiriman dah sampai.
    Dapat hadiah 2 in 1 ye Syu, teka daerah & pengomen.
    Terima kasih kembali Syu.

    BalasPadam
  5. Tahniah menang 2 kategori. Hehe selamat gunakan hadiah tersebut.

    BalasPadam