Giveaway Raya Bersama Shida Radzuan Blog

 

Salam. 


Jom korang join giveaway ni.

Semua  yang join akan menerima sekeping Kad Raya Limited Edition dari Shida Radzuan Blog.


Nyatakan perasaan korang dalam menyambut bulan Ramadhan & Syawal yang bakal tiba tidak lama lagi


Tak sabar nak sambut bulan Ramadhan seperti tahun- tahun sebelum ni. Tapi bulan Ramadhan kali ni ingat nak cuba untuk diet sekali, sebab berat dah naik dengan banyaknya. InsyaAllah.

Tak sabar juga untuk solat Tarawikh pada bulan Ramadhan tahun ni. Walaupun hanya di rumah sahaja.

Selain tu, berharap sangat menyambut Syawal bersama keluarga di kampung. Tahun lepas sambut dengan kawan-kawan senasib di KK, Sabah. Tahun ni harapnya dapat lah balik. Semoga Covid-19 cepat hilang daripada muka bumi ni. Aminn.



Tag : Kak Fizah, Mamapp


Tamat 9 April 2021.




You Might Also Like

11 comments

  1. Goodluck and all the best! :)
    Semoga berjaya diet!

    ReplyDelete
  2. Terima kasih sudi join GA K.Shida ya :)
    All the best ya!

    Mudah-mudahan dapat la diet dan trun berat badan nnt :)
    kak shida pun dalam plan yg sama hehee ^_^

    ReplyDelete
  3. Good Luck, OM datang dari segmen yang sama.

    http://www.ombakbergigi.com/2021/03/giveaway-raya-bersama-shida-radzuan-blog.html

    ReplyDelete
  4. singgah dri GA yg sama..goodluck!

    https://nasuha-itsmyessay.blogspot.com/2021/03/giveaway-raya-bersama-shida-radzuan-blog.html

    ReplyDelete
  5. Mengharapkan bulan ramadhan dan syawal kali ni lebih bermakna, lebih meriah. InshaAllah.

    Semoga ada juga rezeki Syu dalam GA Shida ni. Aaminnn

    ReplyDelete
  6. Selamat berjaya..mudah mudahan ada rezeki menang hadiah..

    ReplyDelete