Lama tak singgah di Family Mart

 


Salam.

Dah lama tak singgah Family Mart. Lepas facial di Herbaline dua hari lepas, aku dengan akak aku singgah kejap di Family Mart alang-alang sebelah Herbaline je kan.

Aku aim nak beli ice cream matcha di situ. Dah lama tak makan kan.

Tapi bila masuk situ, bukan ice cream je dibeli, mesti la beli makanan lain juga.






Onigiri memang wajib beli kalau datang sini..


Aku beli roti juga 2-3 bungkus. 

Selain tu, aku beli Matcha Adzuki Maritozzo . Nampak macam menarik.


Matcha Adzuki Maritozzo  RM6.80. Antara yang terbaru di Family Mart.

-boleh tahan la rasa dia. 


Dah nak bayar tu, nampak pula corn dog. Terus la beli juga. Padahal baru je makan corn dog minggu lepas. Haha



Corn dog



Ice cream Chocolate & Tiramisu




You Might Also Like

1 comments