Dapat hadiah Top Komentator di blog Ako Retna

 

Salam.

Happy betul bila dapat parcel ni.

Dapat agak ako yang bagi sebab barang online yang dibeli semuanya dah sampai.

Kebetulan hari tu aku kerja di klinik, jadi barang sampai je terus aku ambil dan buka.

Excited rasa. haha.

Barang ni sampai hari rabu 2 hari lepas, memang good timing la. Sebab khamis & jumaat aku mintak cuti untuk gi jalan-jalan.

Tu yang double excited hari tu, excited dapat barang + excited tak sabar nak cuti. 



3 barang aku dapat hehe.



sempena menjadi top komentatordi bulan April & May 2022.



Cameron Valley Tea - Lychee Flavour & Tote Bag dari Melaka



Cup Cameron Valley Tea . Tak sabar nak guna. Boleh letak iced coffee dalam tu.


Alhamdulillah rezeki.

Terima kasih Ako!


Akan syu melawat lagi di blog Ako yang best. Banyak entri pasal travel.

Korang pon jemputlah ke sana ya.


Bye!



You Might Also Like

4 comments

  1. Saya pun kena tunggu juga. Saya punya bulan Jun.
    Apapun tahniah.

    BalasPadam
  2. tahniah! rezeki x salah alamat. salam maal hijrah...

    BalasPadam
  3. Alhamdulilah slmt sudah dia landing kat KK hehe.. Tq syu always support blog anakomak

    BalasPadam