Gallivare & Narvik Dome, Umea Glamping

 

Salam.

Sambungan daripada entri ni --> Umea Glam, Kundasang



Di Umea Glamping, ada 4 buah dome.

Abisko, Kiruna, Gallivare dan Narvik.

Kami ambil 2 buah dome - Gallivare & Narvik.


Gallivare Dome, Umea Glam


Gallivare dome besar sikit, muat 4 orang.







Ada 1 katil queen





Narvik Dome, Umea Glam


Narvik kecil sikit dome dia. Aku rasa la. Tapi bila tengok balik, sama je saiz, haha.






Dan ada 2 single bed.



Setiap dome dia ada bagi extra tilam. 2 tilam.

Sebab maximum satu dome untuk 4 orang sahaja.


Toilet




Toilet ada di luar dome, dekat je dengan pintu. 

Di luar pon ada sinki juga, lupa nak ambil gambar.


Di tempat registration ada peti ais. Boleh simpan barang di situ. Tapi 1 peti ais kongsi dengan orang lain la.


Ok la, till next glamping trip!




You Might Also Like

1 comments

  1. Wah, cantik & luas dalam khemah glamping tu, berbaloi duduk sini. Toilet ada tiles ok la. Mesti sejuk mandi pagi2. Unik nama2 khemah ala2 nordic pulak.

    BalasPadam