Random

Salam.

Dah lama tak update blog. Mood dah tak ada sejak blog lagi satu - www.syuhadasalleh.com buat hal pulak.
Rasa nak give up je blogging.

Tapi rasa rugi pula kalau tak menulis, sebab boleh baca semula nanti. Boleh buat kenangan.

Dah berapa banyak blog aku buat, tapi tak ada satu pun yang kekal. Stress jugak lah. Banyak entri yang aku tulis especially pasal travel semua dah hilang.
Nak menulis pun tak ada mood dah.

Tapi itu lah, rasa bosan pula bila tak menulis. Jadi aku decide untuk start balik menulis blog bila ada masa. InsyaAllah.

Terbaru, aku travel ke Yunnan, China. Aku ke Kunming dan juga Lijiang. Nanti rajin aku update pasal travel aku tu. 
Yang entri pasal europe trip pon tak tertulis lagi. Haha.

Ok la bye!


gambar yang aku pernah upload dalam blog aku yang dulu. watermark pon ada lagi dekat situ.


You Might Also Like

2 ulasan

  1. patutlah lama menyepi. welcome back syu!. Suka tengok gambar orang travel

    BalasPadam
  2. Aah kak fiza. ni bru ada mood blogging blik. nnti nk tmpah template dgn kak fiza la.

    BalasPadam