Tempat massage/ spa di Kota Kinabalu

 Salam.

Nak share dengan korang semua tempat massage/ spa yang biasa aku pergi di Sabah ni.

Aku kan tinggal di KK (Kota Kinabalu), jadi aku share di area KK saja lah ya.

Di bawah ni aku senaraikan tempat massage/spa yang aku pernah pergi selama 6 tahun  aku menetap di Sabah.



Tempat massage/ spa di Kota Kinabalu


Helen Beauty Spa, Sembulan




Kaadaman Spa, KDCA




Mari Jari Spa, Aeropod



Austral Beauty Centre



Jari Jari Spa, Tg Aru Plaza



Nexus Resort Karambunai Borneo Spa




Lemon Grass Reflexology, Api-Api



Eden Reflexology, Api-Api



Aku rasa ni je la kot yang biasa aku pergi. Kalau aku ingat/ ada pertambahan, aku akan update post ni ya.


Harga? 

depend on tempat. ada yang murah, ada yang mahal sikit.

tapi so far berbaloi la aku rasa tempat-tempat yang aku pernah pergi ni.

Korang boleh cuba kalau datang ke KK dan nak relax kan diri anda.


K bye!



You Might Also Like

2 comments

  1. waa boleh la suggest kat kawan akak yg duk kk.. tapi buat masa skrg takyah la pegi dulu

    ReplyDelete
  2. Bila semua dah pulih, Insha Allah akak singgah ke sini.. Lama betul akak tak singgah sini, sori sangat²..

    ReplyDelete