Cashout Shopback kali pertama tahun 2023

 

Salam.

Korang pernah dengar tak pasal app Shopback ni? Aku ada cerita mengenai Shopback ni dalam beberapa entri aku yang lepas.

Ni dah kali ke 9 aku cashout daripada akaun Shopback aku. Setakat ni dah lebih RM2000 terkumpul dan aku dah cashout RM1000 ke atas dah.

Boleh guna duit cashout ni untuk shopping lagi, berbaloi sangat.

Kalau korang yang suka staycation tu, cepat-cepat lah download app ni. Boleh dapat berpuluh ringgit daripada 1 malam staycation. Kalau lagi banyak korang stay, lagi banyak la dapat.

Selain tu boleh guna di Shopee, Lazada dan foodpanda juga. Zalora, Sephora semua pun boleh juga. Cashback untuk Zalora & Sephora agak banyak juga la berbanding dengan Shopee & Lazada.

Sikit-sikit kumpul, lama lama boleh cashout juga. 







Total cashback earns: RM 2, 258.08

Withdrawn: RM 1, 175.53



Sekejap je nak withdraw pun. Dalam minggu depan masuk la tu duit dalam bank.



Cara Daftar Akaun Shopback



Antara kawan-kawan aku yang dah join.

Kalau korang join, lepas tu ajak kawan korang. Korang pun akan dapat beberapa RM5 juga.

Kalau ada challenges, banyak lagi yang korang akan dapat. Hari tu pernah sekali refer 3 kawan, boleh dapat RM100.


Jom la daftar Shopback ni --> SINI

Oh ya, dia bukan app je tau, website pun ada.


Kalau daftar sekarang boleh dapat RM10 tau, bukan RM5 lagi.



happy shopping!



You Might Also Like

4 comments

  1. wahhh masyukk.. tak pernah dpt cashout lg.

    BalasPadam
  2. Dah lama dah download tapi tak pernah pkai..tak sbar nak tunggu entry lagi pasal cashback nie..

    BalasPadam
  3. woah byk tu syu, dasat juga ye shopback ni

    BalasPadam