Kenny Rogers Roasters Express

 

Salam.

Dah lama tak update blog. Minggu ni sangat busy. Nak tengok movie/ drama pun tak sempat.

Kalau tak oncall, aku akan passive. Sampai rumah pon dah nak dekat pukul 10 malam. Mandi, lepas tu terus tidur. Nak tengok movie/ drama pun tak larat sebab esok nya akan kerja lagi.

Weekend ni ada sehari cuti, nanti baru nak tengok movie/ drama dan blogwalking juga.

Weekend lepas aku ke KL, nanti kalau rajin akan buat entri. hehe


Hari rabu lepas ada CME, dapat lunch.



Kenny Rogers Roasters


Ada grill chicken, potatoes dan salad.


Sedap juga la, lama dah tak makan Kenny Rogers. Rasanya kali terakhir makan 5-6 tahun lepas. 

Aku prefer Nandos lagi.



You Might Also Like

0 comments