Jalan Jalan Cari Makan Langkawi - Family Trip


Salam.

Dah lama tak update blog lagi. Agak busy baru-baru ni. Balik kampung di Penang,lepas tu pergi jalan-jalan di Langkawi selama 4 hari 3 malam.
Nanti aku cerita pasal trip ke Langkawi ya. Banyak juga tempat yang kami pergi dan yang paling best banyak makanan yang kami cuba di sana juga terutamanya seafood. Yummy!

Kat sini aku nak share list tempat makan yang kami cuba sepanjang di Langkawi haritu.




JALAN JALAN CARI MAKAN LANGKAWI - FAMILY TRIP


Day 1
-         Nasi Dagang Pak Malau
-         Laksa Power, Pantai Cenang
-         Artisan Pizza


Day 2
-         Pak Hj Ya Nasi Ayam
-         Wan Thai Langkawi Restaurant


Day 3
-         Makan di area Pantai Cenang lagi
-         Desa Permata Ikan Bakar


Day 4
-         D Perapi Tebengau Kuala Kedah




You Might Also Like

1 comments