Rezeki - Menang Buku Memoir Kampung Boy

 

Salam.

Lama tak update blog. Agak sibuk 2 minggu ni sejak pulang ke KK, Sabah.

Sibuk bekerja dan juga jalan-jalan.

Baru je habis short trip ke Kuching, Sarawak semalam.

Hari ni aku ambil cuti lagi, sebab nak berehat. hehe


Ok, berbalik kepada tajuk. Haritu ada menang  GA SR X MITCH MEMOIR KAMPUNG BOY!  di blog SR.





Hadiah buku Memoir Kampung Boy baru sampai ke tangan aku hari khamis yang lepas. Tapi baru sempat buka parcel hari ni.

Hari khamis lepas tak sempat, sebab busy packing barang untuk ke Kuching esoknya tu.





Cover depan Memoir Kampung Boy




Cover belakang Memoir Kampung Boy


Nanti ada free time, nak baca. 

Ni buku kedua aku dapat daripada SR, yang pertama boleh tengok sini .


Terima kasih SR & Mitch!






You Might Also Like

5 comments