Bask Bear Coffee

 

Salam.

Firs time aku cuba minuman daripada Bask Bear Coffee ni.

Tahu mengenai coffee ni dari kawan sekerja aku. Nampak mereka beli coffee ni hari tu, dan aku try la minum sikit. Not bad rasa dia.

Jadi dapat lah cuba semalam. Actually, nak beli dari seminggu yang lepas tapi asyik tangguh je. Sebab nak delivery guna foodpanda kena minimum order RM25 kan untuk dapatkan free delivery.

Kalau aku dan Hajar je yang beli, tak sampai RM20 pon. Kebetulan keluar kejap semalam, terus buat option pick dalam foodpanda. jangan lupa guna akaun shopback sebelum bayar ye.

Branch terdekat dan senang nak ambil dari rumah aku mesti lah di Lintas Plaza. City Mall ada branch juga, tapi tak tau kat mana dan malas nak masuk ke dalam City Mall. Kalau Lintas Plaza, boleh park dekat luar je terus gi ambil.


oh ya, kedai dia dalam Tealive yang baru dibuka di Lintas Plaza tau. Bask Bear Coffee ni dalam kedai Tealive. 




Aku pilih Bask Bear Espresso Cheese Foam. semestinya pilihan half sugar.

Tapi ni pon dah manis aku rasa. Kalau ada pilihan 25% sugar, mesti lagi best.






Bask Bear Coffee is inspired by the Malayan Sun Bear. Though elusive, they keep the forest alive and diverse. This inspires us to do the same for the world through every cup we serve.





You Might Also Like

2 ulasan

  1. Kalau letak boba mesti lagi sedap kan..Syu suka boba,hi3.

    BalasPadam
  2. Half sugar memang masih manis, 25% sugar ok.

    BalasPadam