Rinduu

 

Salam.

Dah masuk bulan Jun kan sekarang. Cepat je masa berlalu. Secepat tahun 2020 yang rasa macam tak ada apa-apa pun.

Tahun 2021 pon nampaknya macam tu juga. Dah masuk setengah tahun, tapi Covid-19 makin teruk. Sama-samlah kita doakan supaya Covid-19 cepat hilang dari muka bumi ini.


Rindu dengan family..

dah lama tak balik kampung, last aku balik Penang masa bulan Januari hari tu.

Nasib baik aku terfikir untuk balik awal tahun hari tu. Kalau lah tak balik kan, dan nak tunggu raya, bermaksud setahun la aku tak dapat balik kampung.

Alhamdulillah, rezeki untuk buat laser mata - Relex Smile awal tahun hari tu. Dapatlah balik ke Penang selama 3 minggu. (termasuk stuck seminggu gara-gara PKP 2.0).




throwback gambar parents masa makan Mee Udang di Pulau Sayak.

Sedih pula dah lama tak dapat jumpa. 

5 bulan kira lama juga la bagi aku. Biasanya 2-3 bulan sekali balik Penang sebelum adanya PKP/ Covid-19 dulu.


p/s: oncall lagi hari ni. doakan ya.

Tak sabar nak long weekend lagi! yeayyyyy




You Might Also Like

6 ulasan

  1. Sama-samalah kita menanggung rindu. Teruskan berdoa agar dapat mengubat rindu bertemu ayah dan ibu.

    BalasPadam
  2. sabar ye syu..
    semoga parents syu sentiasa sihat dan dilindungi...

    Kita doa banyak2 supaya cepat la diorang jumpa penawar covid ni..
    Stress kan bila x bole nak gerak ke mana2..
    Nak jumpa mak abah... semoga Syu dapat bekerja dengan tenang dan selamat k

    BalasPadam
    Balasan
    1. terima kasih kak ret.
      Aminn. smoga kita semua sihat dan dijauhkan dari covid-19 ni

      Padam
  3. rinduuuu
    yg tak terungkap dgn kata kata

    BalasPadam
  4. Hepi weekend! Semoga cepat dapat jumpa dengan ahli keluarga. Memang jemu tapi tulah xde pilihan. Huhu

    BalasPadam