Brunch - Big Breakfast

 

Salam.

Happy weekend semua. Weekend ni masih consider long weekend juga, sebab hari besok pon cuti lagi. Yeay.

Weekend ni rasa tenang sikit, sebab tak ada oncall in between cuti. Alhamdulillah.

jadi hujung minggu ni kita enjoy je + makan apa yang kita suka. hehe

Semalam makan korean food, lepas tu binge watching drama Korea dengan Hajar & Pini.

Kitorang tengok drama korea Cheat On Me If  You Dare. Pilih untuk tengok drama terus sebab senang, tak payah nak cari movie lepas dah habis tengok 1 movie.

Pagi ni memang sengaja bangun lambat sebab semalam dah tidur lambat.

Jadi, terus brunch la pagi ni, tak breakfast.

lepas tu nanti nak late lunch.



Simple brunch. Sosej guna air fryer, scrambled egg, baked bean with cheese, roti 



Happy Weekend all!


You Might Also Like

4 ulasan

  1. Yummehhhh! Tiba-tiba akak jadi teringin nak makan baked beans :)

    BalasPadam
  2. Wah! Ala-ala American Breakfast ni.

    BalasPadam
  3. tu dia sarapan mat saleh.. mama pun selalu gak buat ni

    BalasPadam