Rezeki di blog Mamapipie


 Salam.

Alhamdulillah, rezeki dapat cash dari mamapipie @ kak adda.

Aku dapat capture no bertuah di blog mamapipie. Bukan first time tau, banyak kali juga lah. hehe.




Kali ni dapat capture no yang hampir dekat dengan 2.8 juta. Tak sempat nak dapat nombor yang ngam-ngam 2.8 juta. dapat tangkap no yang hampir-hampir je. nasib baik mamapipie terima juga.


Thanks mamapipie@ kak adda. Semoga makin dimurahkan rezeki lagi ya.


oh ya, di blog mamapipie sentiasa ada pencarian pengunjung bertuah. kerap-kerap lah singgah di blog mamapipie ya.


Bye!



You Might Also Like

5 ulasan

  1. wah tahniah syu... rezeki dan bertuah tu :)

    BalasPadam
  2. Tahniah, bukan senang nak tangkap nombor tepat-tepat ni...

    BalasPadam
  3. tahniah...pemurah betul dia kan.

    dan alhamdulillah rezeki awak tu

    BalasPadam
  4. Wah! Tahniah.... rezeki di akhir Syawal!

    BalasPadam
  5. wahhh tahniah.. sy singgah & follow sini ;)

    BalasPadam