Egg Tart Homemade by housemate

 

Salam.

Masih cuti lagi kan hari ni. Jadi semalam, housemate aku, Hajar ada buat egg tart.

Atas permintaan kawan kami, Pini.

Kiranya request sebelum dia balik for good la. Pini request egg tart






Aku pula request turkish rice pudding. Nyums, tak sabar nak makan nanti. Hehe.






Resipi? aku tak tau haha. Sebab hajar yang buat. 

Nanti kalau aku rasa nak buat sendiri, baru aku minta resipi daripada Hajar. 


Malam tadi dah cuba sebiji egg tart, memang sedap.


p/s: tak sabar nak tunggu turkish rice pudding pula.

Sorry, kebelakangan ni blog aku berkisarkan pasal makanan pula. sebab masih belum ada mood nak tulis entri travel.







You Might Also Like

3 ulasan

  1. egg tart ni klu pandai buat x hanyir, memang sedap dimakan kan :)
    rindukan nak travel hehehe

    BalasPadam
  2. Alamak! Saya pun minat turkish rice pudding. Sempat makan sewaktu travel Turki dulu, tapi belum pernah cuba buat. Nanti share resipi ye kalau ada.

    BalasPadam