Barang Watsons online dah sampai

 

Salam.


Hari tu aku ada buat entri beli barang di Watsons online. Guna apps shopback semasa shopping online tu dan share juga cashback yang aku dapat.

Belian RM100 ke atas dapat free shipping. Dan barang yang dibeli sampai dalam masa kurang dari seminggu ke Sabah.

Aku beli hari sabtu (3/4/21), barang sampai pada hari khamis (8/4/21).




Boleh tengok entri sebelum ni di sini -> Jom daftar akaun Shopback kalau nak dapatkan cashback terutamanya semasa shopping online!

Aku beli barang kegunaan harian je. Sebab nak dapatkan cashback, aku beli online je. hehe.




Beli siap-siap stock untuk berbulan-bulan haha.






sebab bukan barang yang nk guna urgent pon. haha.



You Might Also Like

7 ulasan

  1. hahhaha byk btul barang2 nya ye... hehehe
    k ret online tesco je tuk beli brg2 keperluan ni...
    tp tp tesco xde cashback kan? huhu

    BalasPadam
  2. ok jugak beli online dapat cashback kan.. tapi sebab kite watson dekat je 5 minit dari rumah.. kite beli direct je ehehe

    BalasPadam
  3. mesti bahagia je masa kotak tu sampai kan ahahah

    BalasPadam
  4. cashback even sikit tapi sukaaaaa ! sbb berbaloi juga

    BalasPadam
  5. suka beli barang kat watson. beli online lagi best takyah cari parking bagai

    BalasPadam
  6. Kira cepat jugalah tu sampai. Tu diaa berbaloi baloi shopping gunakan cashback.

    BalasPadam