MyKori Dessert Cafe dah ada di Sabah!

 Salam.

Sebenarnya ni cerita bulan lepas.

Tapi baru dapat transfer gambar ke dalam laptop. Dah lama nak up entri ni tapi asyik tertangguh sebab tak boleh nak transfer gambar dari iphone ke dalam laptop Huawei aku.

Kadang-kadang je dapat transfer gambar ke dalam laptop. Tak tau apa masalah dia. Dari pagi tadi aku cuba untuk transfer gambar, tapi tak dapat.

Tapi tadi Alhamdulillah, dapat pula. Terus cepat-cepat transfer gambar untuk sebulan dua bulan yang lepas. Harap-harap semangat la sikit nak update blog bila dah ada gambar ya. haha


Untuk Sabahan, MyKori Dessert Cafe dah ada di Sabah tau. Kalau tak salah aku, dah beberapa bulan dibuka di Putatan, Sabah. Aku berkesempatan untuk mencuba dessert di sini pada bulan lepas.

Pergi ke sini lepas hiking petang tu. Kononnya, nak kurangkan rasa bersalah makan dessert sebab dah burn calories dengan hiking kan sebelum makan.





Jom aku share apa yang makan di MyKori Dessert Cafe.


Chocolate Tiramisu Kakigori





ni pandangan atas. Nampak gelap kan warna dia.



semangat menuang coffee syrup


selain tu, kitorang order toast juga.



Chocolate Banana Toast


toast dia sedap. rangup.





Next time akan ke sini lagi. Hari tu dapat banyak baucer juga. Boleh guna la nanti. Maybe lepas raya la kot.


MyKori Dessert Cafe 
Ground Floor, Lot No 11, Block C, Lorong Royal Plaza Putatan, 
Bandar Putatan 88200 Putatan, Sabah.



Selamat mencuba!








You Might Also Like

2 ulasan

  1. kenapa kamu x pakai henfon huawei je sbb senang nk transfer ke laptop huawei b ahh.,
    iphone patut pakai macbook ke ape bahh., hehehe

    BalasPadam
  2. Betul² membangkitkan selera.. 😋

    BalasPadam