Black Whale Milk Tea hanya RM2

 Salam.


Cerita semalam....


Hari  ni aku postcall. Postcall maksudnya aku oncall selama 24jam hari sebelum tu. Aku oncall hari ahad 4/4/21. Tak dapat nak join sales besar-besaran haha.

Alhamdulillah, oncall okay. Patient semua stabil. Cuma aku memang tak dapat tidur langsung malam tadi sebab non stop phone call. Nasib baik masa monday passover pagi tadi GCS (tahap kesedaran) masih full.

Tapi aku kena stayback selama beberapa jam lagi untuk tolong ward team, lepas tu baru boleh balik tidur kejap. Dapat la tidur 3 jam. Sebab aku ada plan nak gi saloon rambut dengan housemate aku.

Rewards untuk diri sendiri la kiranya. Biasanya kalau g saloon rambut, makan masa berjam juga la nak siap. So, aku dengan housemate aku macam nak cari minuman. Dia beli air kelapa, aku beli milk tea. Hancur diet. Sobs.


Aku beli milk tea di Black Whale. Ada offer kalau bayar kali pertama guna Shopee pay, harga 1 milk tea cuma RM2 daripada harga asal  RM7-8.


Apa lagi, aku terus la grab haha. Biar la hancur diet sehari. Eh sehari ke. oopss.


Black Crystal Milk Tea

- Rasa dia macam milk tea biasa je. Aku yang tak pandai bezakan sebenarnya. hahaa. Bagi aku, semua milk tea sama je. 

aku request less sugar. untuk kurangkan rasa bersalah.



RM2 je. 

Abaikan yang lain-lain di bawah tu.
#kakishopping


Bye!





You Might Also Like

7 comments

  1. cantik design cawan dia tu :)

    ReplyDelete
  2. Eh, murahnya *mata bersinar*..tak pernah try lagi brand ni, nanti boleh try jugak lah

    ReplyDelete
  3. omgg murah and cawan cantik !

    ReplyDelete
  4. comel ekor whale tu. Ingatkan RM2 forever. Rupanya untuk first time je guna shopeepay. Rosak diet pastu diet balik :)

    ReplyDelete
  5. sesekali 'cheat day'..hehe..ubat penat oncall 24jam..

    ReplyDelete
  6. Warna minuman tu menarik! Macam nak rasa pulak...slurrpppp!

    ReplyDelete