Brownies Cookies beli online di Shopee

 

Salam.

Akhirnya, dapat juga beli Brownies Cookies ni di Shopee.

Akak aku yang bagitau pasal Brownies Cookies ni. Dia selalu beli dekat shopee. Jadi hari tu aku try la buka untuk beli, tapi hampa sebab tak ada postage ke Sabah.

Aku pon mesej la seller. Seller cakap nanti dia buat option shipping ke Sabah. Lama juga aku tunggu sampai terlupa.

Jadi time sale 7.7 baru-baru ni, baru teringat balik pasal Brownies Cookies ni. 

Apalagi, terus beli la kan. Aku beli 3 balang = RM30. 1 balang RM10 je.


Beberapa hari lepas dah buat order, barang pon sampai. Yeay!
Alhamdulillah, sampai dengan selamat. Tak hancur pon tau cookies tu. Seller bungkus dengan bubble wrap, siap ada sticker fragile lagi.





Jadi, sampai je barang tu, terus aku buka dan makan.

 1 balang aku buka masa di ward semalam, sekejap je dah nak habis. Sedap kot. Tak manis sangat, just nice je.





1 balang lagi bagi dekat kawan aku, 1 lagi aku bawak balik rumah.

Nanti nak beli lagi, tunggu ada free shipping voucher di Shopee dulu. hehe. Kena la jadi pembeli yang bijak ya.



Aku beli di sini. 

Cuba la tau, sedap!



Bye!


You Might Also Like

7 ulasan

  1. Wah nnt bole try beli jgk ni hehe..

    BalasPadam
  2. Hehe macam beli biskut untuk raya.
    Alhamdulillah sedap itu penting.

    BalasPadam
  3. Saja tau goda kita suruh beli jugak..haiphhh...
    Bagusnya tak hancur walauapun diterbangkan jauh kesana.

    BalasPadam
  4. wow hebat cookies x hancur. mama x penah beli online lagi

    BalasPadam
  5. Elok nampaknya. Tak pecah. Berisiko juga nak beli biskut secara online, takut pecah dan hancur je.

    BalasPadam
  6. Boleh try nanti.. Nampak sedap dan harga pun murah..

    BalasPadam