Hadiah Top Commentator daripada blogger Kak Ret dah sampai

 

Salam.

Alhamdulillah, dapat hadiah daripada blogger Kak Ret. Tengok blogger lain dah dapat, aku pon tak sabar menunggu. hehe.

boleh tengok entri aku dekat sini -->  Rezeki - Top Commentator Jun di blog Kak Ret


Hadiah diterima hari rabu yang lepas, tapi biasalah. Weekend baru ada masa nak up entri. Weekday memang busy sentiasa. Pergi keja, balik rumah rehat kejap lepas tu terus masuk tidur. Ulang-ulang perkara yang sama setiap hari kecuali oncall.




Ok, ni lah hadiah yang diterima.

Sebuah beg mekap yang agak besar juga. Siap ada tulis nama aku, hehe. 

Suka sangat.



- EVERY NEW DAY IS ANOTHER CHANCE TO CHANGE YOUR LIFE -


Aku tak letak barang mekap, sebab jarang bermekap. Jadi aku akan gunakan beg ni untuk letak stok makanan time oncall. Makanan yang aku maksud kan adalah snacks, kopi etc untuk bekalan oncall. hehe.



Siap ada kad ucapan lagi..



Terima kasih Kak Ret untuk hadiah yang cantik ni. Semoga semakin dimurahkan rezeki ya. Amin.


You Might Also Like

8 ulasan

  1. Alhamdulillah. rezeki tak salah alamat. beg tu simple but nice! tahniah syuhada!

    BalasPadam
  2. Alhamdulilah yeay dh smp pun.. Agak riso gak sbb lmbt diorg pos ke sana.. Pape pun keep blogging hahah maintain rajin komen 😁

    BalasPadam
  3. Alhamdulillah, selamat sampai. Tahniah!

    BalasPadam
  4. Alhamdulillah selamat sampai dah. Tahniah Syu! Cantik quote dan siap ada nama tu. Function sangat bila ada pouch beg ni.

    BalasPadam
  5. cantik beg mekap tahniah syu

    BalasPadam