Nasi Kandar lagi..

 

Salam.

Selepas hampir 2 bulan Nasi Kandar Chombi tak buka order, minggu lepas tengok ada post katanya dah buka order.

Terus ak pm owner dia cakap nak join order. Lama tak makan nasi kandar. Terubat sikit rindu di kampung.

Jadi khamis lepas, aku pick up sendiri nasi kandar tu, dan sampai rumah je terus makan.

Hari rabu aku oncall, jadi khamis aku postcall. Boleh balik awal sikit untuk rehat.



Macam biasa, aku order set nasi kandar standard.

Ada ayam goreng, kari daging seketul besar, telur rebus dan 2 bendi rebus.


Kalau nak add on boleh, cuma aku rasa lauk ni pon dah cukup banyak untuk aku.

Harga? RM13. Bagi aku, sangat berbaloi sebab rasa dia sedap.


So, korang yang sekitar KK, nak rasa nasi kandar ni, silalah order ye.


p/s: weekend ni tak oncall, jadi nak blogwalking lah. hehe.



Bye!


You Might Also Like

4 ulasan

  1. tak tau nape k ret kurang minat sket ngan nasi kandar...
    klu nk makan lauk cmani, cukup la ayam goreng nasi n sikit je kuah nya.. x suka kuah yg campur terlalu byk

    BalasPadam
  2. Lama tak makan nasi kandar. Ayam goreng tu nampak menyelerakan

    BalasPadam
  3. Sedapnya nasi kandar. Suka kuah banjir! Pergghhhh!

    BalasPadam
  4. Kita pulak yang craving tengok nasi kandar Syu beli ni.

    BalasPadam