Jom breakfast

 

Salam.

Hari ni weekend, baru ingat nak bangun lambat. Tapi tadi terjaga awal pula. Nak sambung tidur balik, macam tak dapat pula.

Ni gara-gara ada phone call awal pagi. Sepatutnya aku 'oncall' semalam, tapi aku tukar dengan rakan sekerja. Orang yang call tu pula tengok 'oncall' list dan call, bukan nya nak call operator dulu. Sabar je lah.

Bila bangun awal ni, perut pun mula lah lapar. Aku macam biasa, scroll apps foodpanda/ grabfood. Tapi tak jumpa benda yang nak makan.

Jadi kita makan ajelah ape yang sedia ada dalam rumah ya.



so, terjadi lah breakfast ni. Simple dan kenyang.


Nak makan tu, kena on laptop siap-siap. Makan sambil tengok drama Korea. The Devil Judge. Baru nak tengok episod satu.





Korang breakfast ape pagi ni?


You Might Also Like

8 ulasan

  1. high five!!!
    Devil Judge is ohsem kan!!!!!
    Suka suka suka.....

    psstt kita bkfs bihun goreng je

    BalasPadam
  2. Breakfast simple ni sedap uiiittttt. Tapi yang kacang tu saya kurang gemar hehe

    BalasPadam
  3. Hihi..samalah kita, tengok apps foodpanda dulu kalau rasa macam malas. Tapi tak ada berkenan masak sendiri je lah. Lama tak makan sarapan macam ni Syu. Mudah dan mengenyangkan :)

    BalasPadam
  4. Sarapan pagi makan soto nasi.

    BalasPadam
  5. Breakfast simple tapi sedap oooo yang penting kenyang!
    Dulu anak-anak rajin pesan makanan guna apps foodpanda, tapi lama-lama macam sama saja makanan yang boleh dibeli.

    BalasPadam
  6. Ini breakfast Mat Saleh.. hihi

    BalasPadam