Hadiah dari blogger Kak Ret & Uyum - Cleansing Hand Gel

 

Salam.


Hadiah Top Komentator di blog kak ret sebenarnya dah sampai dari minggu lepas.

Tapi hari ni baru ada masa nak up entri.

Thanks Kak Ret dan Uyum bagi hadiah yang comel dan wangi ni.

Nak guna pon rasa sayang sebab wangi sangat..


Hadiah dari blogger Kak Ret & Uyum - Cleansing Hand Gel.


Cleansing hand gel (2 botol) dan face mask

Hadiah yang sangat berguna time pandemic covid ni..





A thousand wish




Peach Bellini


Dua-dua ni bau dia sedap tau..


Thank you Kak Ret & Uyum!

Semoga makin dimurahkan rezeki dan sihat sentiasa ya..






You Might Also Like

5 ulasan

  1. Comel hadiahnya, Syuhada! Tahniahhh

    BalasPadam
  2. Comelnya bekas cleansing hand gel tu. Cute ! Alhamdulillah, bertuah betul.

    BalasPadam
  3. alhamdulillah.. bestnya dpt hadiah..
    tahniah! =)

    BalasPadam
  4. Alahai comelnya..sng simpan dalam handbag..
    Tahniah Syu :)

    BalasPadam
  5. Alhamdulillah selamat juga mendarat kat sana. Tahniah Syu. Samalah dapat peach bellini tu. wangi giler kan. Macam best je thousand wishes tu.

    BalasPadam