Hadiah dari blogger Kak Shikin Razali

 

Salam.

Alhamdulillah, dapat hadiah lagi, hasil berblogging.

Sebenarnya ni hadiah top komentator bulan 9 di blog Kak Shikin.

Aku tak perasan yang ada gambar top komentator bertuah je yang dapat hadiah. Semangat je aku pergi hantar details dekat kak shikin.

Aku tak perasan pon tau, sampai kak shikin cakap yang sorang top komentator bertuah je yang dapat. Aku pon pergi la baca balik entri hari tu. 

Omg, memang ada la.. Aku yang tak perasan... Malu kejap masa tu. haha


Tapi kak shikin baik hati betul, alang-alang aku dah send details kan, kak shikin bagi juga hadiah untuk aku. Terharu tau...





Hadiah tu pon dah selamat sampai isnin minggu ni. Tapi hari ni baru sempat nak buka. Asyik oncall postcall je kan. Penat betul, sampai tak sempat nak buka parcel.

Dan biasanya time ko oncall/postcall la banyak parcel akan sampai.

Dah la dengan barang oncall lagi kan, pastu dengan parcel ko yang banyak. Memang jenuh juga la nak bawak balik.

Ni pon ada barang aku akan sampai lagi. Nampak macam akan sampai hari aku oncall lagi. Haha...

Takpe lah, yang penting barang sampai kan. Tapi perasaan excited nak buka parcel tu kurang la..


Oklah, tak nak bebel banyak.




Terima kasih Kak Shikin atas hadiah yang diberikan.

Semoga makin dimurahkan rezeki dan diberikan kesihatan buat Kak Shikin dan keluarga ya..


Jom la korang, singgah di blog Kak Shikin


Bye!


You Might Also Like

6 ulasan

  1. best nyaaaa!! Lama x pakai mask...
    rindu plak nk soping mask kat korea hahaha

    BalasPadam
  2. Alhamdulillah..kalau dah rezeki Syu, tak kemana pergi dia. Dapat jugak hadiah dari kak Shikin. Bolehlah memanjakan muka bila cuti nanti ala ala di Spa.

    BalasPadam
  3. Tahniah atas hadiahnya. seronok juga dapat hadiah sbb aktif blogging ni :D

    BalasPadam
  4. Alhamdulillah, dah selamat sampai.. Rezeki awak Syu, hihihi.. Nanti jangan segan silu untuk komen kat jurnal akak lagi yea, mana tau akan datang rezeki awak lagi.. And terima kasih jugak untuk entri khas nie...

    BalasPadam
  5. haha. tak apa lah ter bagi details. dpt jugak hadiah. hehe. rezeki.

    BalasPadam